wp58164808.pngHet Goodfield Instituut biedt:

Persoonlijke coaching gericht op vraagstukken rondom zingeving; algehele persoonlijke ontwikkeling; relaties; balans tussen denken en doen; carrièreplanning.

 

Coaching voor bedrijfsleven gericht op vraagstukken rondom strategie; leidinggeven; persoonlijk functioneren; verbeteren van persoonlijke prestaties en team prestaties.

Wij bieden coachingstrajecten voor u en uw bedrijf, op maat gemaakt.

 

 

 

 

Coaching kan gelinkt worden aan andere trajecten binnen het Goodfield Instituut bijvoorbeeld aan het volgen van de communicatietraining, maken van een persoonlijke analyse gericht op competenties of aan een persoonlijk ontwikkeltraject.

 

Coaching is voor iedereen

  • Die wil groeien in zijn/haar persoonlijk leven en in relatie met anderen;
  • Die worstelt met veranderingen in zijn/haar leven of juist het ontbreken daarvan;
  • Die het optimale uit zijn/haar carrière wil halen;
  • Die persoonlijke prestaties en team prestaties wil verbeteren.

 

Wilt u optimaal uw eigen kracht ontdekken en gebruiken?

Wilt u ontdekken waar uw kwaliteiten liggen en wat u wellicht tegen houdt?

Wilt u de stap zetten om diepgaande vragen te stellen aan u zelf en naar u zelf te reflecteren; wie ben je, wat wil je, wat heb je nodig en hoe ga je dat bereiken?

wpe0856f86.png

Werkwijze

Tijdens de start wordt een stappenplan gemaakt met leerdoelen, resultaten, planning en evaluatie. Met behulp van speciale videotechnieken wordt de Goodfield Methode ingezet en gebruikt om u te helpen bij het vaststellen van uw leerdoelen waar vervolgens efficiënt en concreet aan gewerkt kan worden.

 

wpa53bc2ce.png